Durft u nog zonder een cybercrimeverzekering?

Lees verder

Ook als particulier ingedekt

Lees verder

Cybercrimeverzekering voor MKB

Lees verder

Discontinuïteit

Anno 2018 zijn we volledig afhankelijk van de beschikbaarheid van computers en internet. Dat kunnen nu servers zijn waar bestellingen op binnenkomen. Maar ook de kantoorautomatisering waarop medewerkers hun werk doen. Of  de pinkassa, zowel in een winkel als bij een webshop. Elke onderneming mist inkomsten als deze vanzelfsprekende voorzieningen niet meer voorhanden zijn.

Denk bijvoorbeeld aan een boekhoudkantoor van 10 personen, die vanaf de lunch geen internet meer hebben. Dat terwijl alle boekhouding in een online omgeving moet worden bijgehouden. Of een fabriek waar de computers dagenlang buiten bedrijf zijn omdat de systemen zijn besmet met malware. Bovenop het productieverlies komen dan nog de kosten voor het herstellen van de systemen, testen van de nieuwe installatie en weer in productie nemen. Vooral bij bedrijven die leveren via het just-in-time-principe kunnen hier bovenop nog de kosten komen van de boetes voor het te laat leveren.

Zoals u ziet, lopen de kosten al snel hoog op bij discontinuiteit. Het hebben van een cybercrimeverzekering kan u in zo'n geval op twee manieren helpen: met expertise om zo snel mogelijk weer up and running te zijn en met financiële compensatie achteraf. Belangrijk voor ieder bedrijf.

RISICO'S

Ransomware

Uw computer(s) of bestanden in gijzeling door een virus of hacker? Losgeld betalen of zelf oplossen?

Datadiefstal

Uw vertrouwelijke informatie in handen van onbevoegden: een nachtmerrie voor ieder bedrijf

Aansprakelijk-heid

Cyberincidenten kunnen zorgen voor claims van leveranciers, partners of klanten.

dDoS-aanval

Hoeveel schade hebt u als uw website of clouddienst niet meer bereikbaar is?

Discontinuïteit

Cybercrime kan een bedrijf stil leggen. De schade loopt elk uur op. Bent u voorbereid?

Imagoschade

Een slecht opgevangen incident kan leiden tot veel negatieve aandacht en nog jaren aan uw imago kleven.