DISCONTINUÏTEIT

Anno 2018 zijn we volledig afhankelijk van de beschikbaarheid van computers en internet. Dat kunnen nu servers zijn waar bestellingen op binnenkomen. Maar ook de kantoorautomatisering waarop medewerkers hun werk doen. Of  de pinkassa, zowel in een winkel als bij een webshop. Elke onderneming mist inkomsten als deze vanzelfsprekende voorzieningen niet meer voorhanden zijn.

Denk bijvoorbeeld aan een boekhoudkantoor van 10 personen, die vanaf de lunch geen internet meer hebben. Dat terwijl alle boekhouding in een online omgeving moet worden bijgehouden. Of een fabriek waar de computers dagenlang buiten bedrijf zijn omdat de systemen zijn besmet met malware. Bovenop het productieverlies komen dan nog de kosten voor het herstellen van de systemen, testen van de nieuwe installatie en weer in productie nemen. Vooral bij bedrijven die leveren via het just-in-time-principe kunnen hier bovenop nog de kosten komen van de boetes voor het te laat leveren.

Zoals u ziet, lopen de kosten al snel hoog op bij discontinuiteit. Het hebben van een cybercrimeverzekering kan u in zo’n geval op twee manieren helpen: met expertise om zo snel mogelijk weer up and running te zijn en met financiële compensatie achteraf. Belangrijk voor ieder bedrijf.

Vul uw telefoonnummer in dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug!

Skip to content