Over ons

De onderneming Spruijt & Caminada Verzekeringen is ontstaan om het afdekken van uiteenlopende cyberrisico’s zo eenvoudig mogelijk te maken. Zowel verzekeringen als het onderwerp cybercrime zelf zijn voor veel mensen lastig te doorgronden. Het is onze missie met heldere informatie en (persoonlijk) advies een passende polis af te sluiten.

Omdat een cyberverzekering wel de financiële schade vergoedt maar daarmee nooit alle leed kan wegnemen doen wij onze best bezoekers van deze website te voorzien van praktische tips om de risico’s en gevolgen van cybercrime in te dammen.

De mensen achter Spruijt & Caminda zijn al actief in assurantiën en cybercrime-bestrijding lang voordat hier een specifieke verzekering voor ontstond. Bart Caminada is een bekende naam in de omgeving Den Haag alwaar Bart al tientallen jaren uiteenlopende verzekeringen aanbiedt voor ondernemers en particulieren. Spruijt Assurantiën begon in de jaren ’70 als pionier met het aanbieden van verzekeringen voor watersporters. Vandaar uit groeide het bedrijf tot een intermediair met breed aanbod. Schoonzoon Pepijn Janssen-Spruijt is cybercrime-expert. Inmiddels heeft hij 20 jaar ervaring in het bestrijden van cybercrime bij opsporingsdiensten en in het bedrijfsleven.

Anno 2018 hebben beiden heren de handen ineengeslagen. Zij bieden hun klanten decennia aan ervaring in de nieuwste en snelstgroeiende vorm van verzekeringen: cyberverzekeringen.

Telefoon: 070-5690996

Bezoekadres: (op afspraak)  Laan van ‘s-Gravenmade 32, 2495 AJ Den Haag

Contactformulier:

Vul uw telefoonnummer in dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug!

Skip to content